Ontdek Willemstad

Voor teambuildings, trainingen en bedrijfsuitjes heeft Uit in Willemstad spannende activiteiten op unieke locaties. Elke locatie heeft haar kwaliteiten die we zoveel
mogelijk belichten tijdens de groepsarrangementen. 

Wat arrangementen betreft kunt u kiezen uit het aanbod op deze website.  Heeft u echter andere wensen of een ander budget? Schroom dan niet en stuur een mailtje.   We maken graag voor u een programma op maat. 

De vesting van Willemstad herbergt veel prachtige monumenten die teruggaan naar
de rijke militaire geschiedenis van het stadje dat is vernoemd naar onze Vader des Vaderlands. 

Bij alle arrangementen gaan we de verbinding aan met de geschiedenis van deze historische plek om voor u een unieke beleving te organiseren. 


 Boekingen : joost@fortproducties.nl
Telefoon: 06-25167516

Referenties

'Uit in Willemstad' is een onderdeel van Fort producties.
Het bedrijf van Joost van Rijckevorsel die als creatief ontwikkelaar spelprogramma, producties en concepten voor verschillende partijen ontwikkelt.
Al jaren worden er arrangementen aangeboden op unieke locaties. Denk daarbij aan de forten van de Stelling van Willemstad, vesting Willemstad, conferentiecentrum Bovendonk en het Mauritshuis te Willemstad. 

Joost richtte in 2011 de stichting Fort Sabina.NL waar hij zeven jaar de kar trok om het fort op een hoger plan te brengen, waarvoor hij o.a. de erespeld van gemeente Moerdijk ontving. Sinds 2019 gaf hij het stokje door aan een nieuw bestuur en heeft hij zijn vleugels uitgespreid om andere creatieve uitdagingen aan te gaan op het gebied van erfgoedontwikkeling. 

Klanten die u o.a. voorgingen: Poltie Zuid Holland, Provincie Noord Brabant, Shell, Rabobank, Arcelor Mittel, ROC West Brabant, KS profiel, Ministerie van defensie, BMC Moerdijk, Bouwend Nederland, Cofely, CZAV, Danilith, Erfgoed Brabant, Gemeente Dordrecht, Gemeente Rotterdam, Maasstad Ziekenhuis, Gemeente Roosendaal, Houweling fillng, HTM, Ikazia ziekenhuis, IRS, Suikerunie, Cosun, Waterpoort, Zuiderwaterlinie, Kellebeek college, Kinesis Pharma, Konijnendijk, Koninklijke metaalunie, en meer.........

Boekingen:  joost@fortproducties.nl